Ook adviseur Theo Platje nieuw bij Keizers & Visser

Op 1 januari 2019 is Theo Platje bij Keizers & Visser Overheidsconsultancy in dienst getreden.  Theo was werkzaam binnen Covalente, wat door Keizers & Visser is overgenomen. Wij vinden het van toegevoegde waarde dat Theo Platje nu ook zijn kwaliteiten in ons team en bij onze opdrachtgevers in kan zetten.  Theo is een zeer ervaren adviseur met een achtergrond in Jeugdzorg en Jeugdhulp. Op het gebied van Jeugdzorg zijn er voor Theo nog maar weinig geheimen. Ook heeft hij zeer ruime ervaring opgedaan als projectleider en interim manager. Daarnaast zijn armoedebeleid en de sociale kant van de energietransitie zijn dossiers waarin Theo zich helemaal eigen heeft gemaakt.  Allemaal kwaliteiten, die wij graag aan ons team toevoegen!

Profiel

Theo organiseert partnerschap tussen partijen met ogenschijnlijk verschillende belangen en verbind organisaties. Zo creëert Theo een efficiënte en meer inwonervriendelijke werkwijze. Het betrekken van de inwoners en benutten van hun kennis en oplossingen is cruciaal in het bereiken van gedragen resultaten en doelen. Theo is ontwikkelingsgericht en bezit politiek bestuurlijke affiniteit. Daarnaast vindt hij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan organisaties die zich in een veranderingstraject bevinden. Theo is hierin de verbindende factor.

Theo is zowel teamplayer als zelfstandig opererend leider. Hij zet lijnen uit, bewaakt de voortgang en geeft de voorkeur aan inwonervriendelijke oplossingen en adviezen. Hij communiceert helder en makkelijk op verschillende niveaus en werkt op enthousiaste wijze samen in teamverband. Met zijn komst halen wij een zeer ervaren en deskundige projectleider in huis, die enorme affiniteit heeft met alle aspecten binnen de jeugdzorg. Veel succes Theo!

Wilt u meer weten over Theo en zijn opdrachten, klik dan op zijn foto om naar zijn persoonlijk profiel te gaan.

Theo Platje - Senior Adviseur Keizers & Visser

Theo Platje

Adviseur