Staatshuys

Staatshuys is de naam van het gerenoveerde geboortehuis van Johan Rudolph Thorbecke. Dit historische pand uit 1604 staat aan de rand van het stadscentrum in Zwolle en is in 2014 volledig gerenoveerd.

Vanuit dit huis werken onze adviseurs door heel Nederland aan maatschappelijke vraagstukken en verbinding tussen lokale overheden met inwoners. Zij wonen hiermee letterlijk en figuurlijk in ‘het huis van Thorbecke’. Onze adviseurs organiseren ook regelmatig bijeenkomsten en kennissessies in dit prachtige pand. 

Sinds de officiële opening is Staatshuys beschikbaar als hét inspiratiecentrum voor de overheid én samenleving. In een exclusieve setting komen bezoekers tot andere gedachten, nieuwe inzichten en inspirerende ideeën.
Het is een unieke locatie voor onder andere vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops en brainstormsessies. Het pand beschikt over meerdere ruimten, innovatieve ICT toepassingen, een stijlvolle inrichting en is per dag of dagdeel te huur, ook in de avonduren. Hierbij hebben de bezoekers de beschikking over het gehele pand en alle aanwezige voorzieningen. Ook op cateringgebied zijn er verschillende mogelijkheden.

Kijk hier voor meer informatie over Staatshuys of maak een virtuele rondleiding door deze prachtige, exclusieve locatie.

Paul Reef

Gastheer in Staatshuys

Meer weten over een thema of onderwerp?