Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ons team van adviseurs willen versterken. Collega adviseurs die, samen met ons, een verschil willen maken bij lokale overheden en maatschappelijke organisaties. Hierbij zoeken we niet naar personen, die aan allerlei voorwaarden voldoen. Wij kijken liever naar wat iemand kan toevoegen aan ons team. Bij Keizers & Visser bieden wij professionals een dynamische baan met veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid binnen een hecht team.


Team Keizers & Visser

Bent u een ervaren senior beleidsadviseur met een sterke affiniteit voor thema’s binnen het sociaal domein? En wilt u ook werken in een klein team met veel expertise binnen de publieke sector om zo samen of zelfstandig aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers? Wacht dan niet langer en stuur uw motivatie en cv in via info@keizersvisser.nl of neem contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan!

 

Team Thor. Jr. Adviseurs

Ben je starter of young professional en op zoek naar een werkervaringsplek om je verder te ontwikkelen? Dan is Thor. Jr Adviseurs de geschikte plek voor jou! Benieuwd naar de kansen, mogelijkheden en jouw toekomstige collega’s? Klik dan op thor-jr.nl voor meer informatie en neem contact op!