Werken bij

Wilt u werken bij Keizers & Visser, maar staat er geen vacature online? Dat klopt! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar collega’s die ons team van adviseurs willen versterken. Collega adviseurs die, samen met ons, een verschil willen maken bij lokale overheden en maatschappelijke organisaties. Hierbij zoeken we niet naar personen, die aan allerlei voorwaarden voldoen. Wij kijken liever naar wat iemand kan toevoegen aan ons team. Bij Keizers & Visser bieden wij professionals een dynamische baan met veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid binnen een hecht team.


Team Keizers & Visser

Wilt u ook werken in een klein team met veel expertise binnen de publieke sector en zo samen of zelfstandig aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers?
Neem contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan!

 

Team Thor. Jr. Adviseurs

Ben je starter of young professional en op zoek naar een werkervaringsplek om je verder te ontwikkelen? Dan is Thor. Jr Adviseurs de geschikte plek voor jou! Benieuwd naar de kansen, mogelijkheden en jouw toekomstige collega’s? Klik dan op thor-jr.nl voor meer informatie en neem contact op!

 

 

referenties Keizers & Visser werken bij

 

 

Thor. Jr Adviseurs