Organisatie

Wij zijn Keizers & Visser Overheidsconsultancy, dé organisatie met adviseurs voor al uw maatschappelijke vraagstukken en tijdelijke bezettingsproblemen. Onze adviseurs worden dagelijks, door heel Nederland, ingezet om in de publieke sector en voor inwoners het verschil te maken. Dit doen wij vanuit de visie én het huis van Thorbecke.

Thorbecke

Wij gebruiken het geboortehuis van Thorbecke, Staatshuys, in Zwolle als uitvalsbasis voor onze besprekingen, onderlinge samenwerking en kennisdeling. Thorbeckes visie is, dat de maatschappij op eigen kracht problemen oplost en de overheid deze ontwikkeling ‘slechts’ ondersteunt. Deze visie stimuleert ons dagelijks tot anders denken en nemen wij samen met zijn gedachtegoed mee in alles wat wij doen en elke opdracht die we uitvoeren.

Bent u op zoek naar een ervaren kwartiermaker, beleidsadviseur, programmamanager of projectleider, dan hebben wij een passende adviseur voor u. Ontzorgend, proactief, verbindend en mensgericht, dat is waar u een adviseur van Keizers & Visser aan herkent.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich als resultaat- en mensgericht. Met het gedachtegoed van Thorbecke als uitganspunt begeleiden en adviseren wij bij veranderingsprocessen, ontwikkeling van sociale teams, implementatietrajecten en het vinden van de verbinding met inwoners. We kijken verder dan de gebaande paden, werken proactief en bieden kwaliteit. Onze basis ligt in het sociaal domein, maar door de jaren heen hebben wij ons ook gespecialiseerd in andere domeinen. Zo beschikken wij ook over diepgaande expertise en ervaring in POH GGZ Jeugd, maatschappelijke voorzieningen, leefbaarheid, laaggeletterdheid, onderwijsachterstandenbeleid en passend onderwijs.

Bent u juist op zoek naar een junior adviseur of heeft u een ervaringsplek voor een startende beleidsmedewerker of -adviseur, dan bent u bij ons dochterbedrijf Thor. Jr. Adviseurs aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over onze organisatie, adviseurs en onderdelen, dan kunt u via het menu links doorklikken. Hier vind u onze missie en visie, de persoonlijke profielpagina’s van onze adviseurs en medewerkers,  Staatshuys en onze dochteronderneming Thor. Jr. Adviseurs. 

Heeft u een vraag?