Thor. Jr. Adviseurs

Thor. is in januari 2020 opgericht als aparte onderneming binnen Keizers & Visser Overheidsconsultancy.  Dit met als doel om jonge, hoogopgeleide en leergierige junior-adviseurs een ervaringsplek te bieden.  Thor. wordt dagelijks aangestuurd door onze jongere adviseurs. Zo werken ze individueel aan eigen vaardigheden en samen aan ondernemerschap.

Thor. faciliteert lokale overheden en maatschappelijke organisaties met tijdelijke onderzoekers, project- en procesbegeleiders, beleidsadviseurs en beleidsondersteuners voor elk maatschappelijk vraagstuk. De junior adviseurs van Thor. hebben hart voor de samenleving en brengen een frisse blik. Binnen Thor, krijgen de junioren de mogelijkheid en tijd om ervaring op de doen, zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Afhankelijk van de situatie en de opdracht werken adviseurs van Thor. en Keizers & Visser samen aan een opdracht, of voert een junior een opdracht uit onder mentorschap van een ervaren collega. In deze win-win situatie bieden wij een frisse wind mét ervaring op de achtergrond. Flexibel, actief en met een passend tarief, dat is waar u een junior adviseur van Thor. aan herkent.

 

Thor. Jr. Adviseurs is vernoemd naar de grondlegger van onze democratie: Johan Rudolph Thorbecke. De jonge adviseurs van Thor. brengen de fundamenten uit de Nederlandse grondwet naar de 21e eeuw. Vanuit Staatshuys, het geboortehuis van Thorbecke in Zwolle, zetten zij aan tot anders denken en doen. Ze zijn flexibel, gedreven en altijd op zoek naar nieuwe oplossingen.

Bent u nieuwsgierig geworden over Thor. en de junior adviseurs? Bezoek dan senl de website thor-jr.nl voor meer informatie.

 

Team Thor. jr. Adviseurs

Heeft u een vraag?