Keizers & Visser Overheidsconsultancy blijft maar uitbreiden! Om aan de grote vraag van onze opdrachtgevers te voldoen en dat allemaal in goede banen te leiden, is Renske Adema per 1 maart 2019 onze nieuwe ‘spin in het web’.  Renske versterkt onze marketing & communicatie. Een belangrijkste uitdaging en iets wat echt in haar straatje past. Op de achtergrond zal zij collega’s ondersteunen met allerlei verschillende werkzaamheden., zoals onderhouden van social media, begeleiden van offertetrajecten en verschillende marketingacties.

Over Renske

Renske heeft jarenlang gewerkt in de commerciële sector.  Zij was echter op zoek naar een functie waarbij ze tegelijkertijd een maatschappelijke bijdrage kan leveren. Binnen het team van Keizers & Visser heeft zij alle vrijheid om dit te gaan doen. De thema’s, waar de adviseurs zich mee bezig houden, vindt zij heel interessant. Met haar expertise binnen de marketing & communicatie zal zij gaan proberen om deze thema’s meer te profileren. In haar vrije tijd is zij graag bezig met grafisch ontwerp en ontwerpen van websites. Dit kunnen wij binnen ons team goed gebruiken. 

Recent heeft Renske in Staatshuys – geboortehuis van Thorbecke – al kennis gemaakt met haar collega’s, die ze intensief gaat ondersteunen om onze dienstverlening nóg beter af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgevers. Met de komst van Renske hebben we er een nieuwe gedreven collega bij!

Renske versterkt onze marketing

Wilt u meer weten over Renske, klik dan op haar foto om naar haar persoonlijk profiel te gaan.