Renske Adema 

Marketing zit al van jongs aan in mijn bloed. Na het afronden van mijn studie Detailhandel heb ik enkele jaren werkervaring opgedaan. Daarna ben ik me gaan richten op mijn Bachelor in Communications. Deze opleiding was nog echt in oude stijl met vakken als marketing, journalistiek, psychologie, politicologie en sociologie. Mijn opleiding heb ik in 2008 afgerond met een onderzoeks- en adviesrapportage voor het leerwerkbedrijf Flevoportal. Dit leerwerkbedrijf was onderdeel van de Provincie Flevoland.

Ervaring

Na mijn studie ben ik me gaan richten op de marketing en communicatie binnen diverse commerciële bedrijven. In mijn startersfunctie kreeg ik, naast de verkooptaken, volledige vrijheid om alle facetten van marketing toe te passen in een relatief nieuw bedrijf. Van webshop beheer,  productlijn en huisstijl ontwikkeling tot ontwerpen van promotiematerialen. Hier kon ik echt volledig mijn ei kwijt.  Kersen op de taart waren toch wel de showroom aankleding, het ontwerp van de gevel en bedrijfswagens. Ik mocht het allemaal bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Tot op de dag van vandaag is dit nog zichtbaar aanwezig in de markt en daar ben ik nog steeds trots op.

Voordat ik bij Keizers & Visser begon,  ben ik werkzaam geweest bij een verpakkingsbedrijf. Mijn focus begon zich hier steeds meer richting sales, inkoop en product management te richten. Hierdoor werden marketing en communicatie meer aanvullende taken. Onderzoek, rapportage, in- en verkoop, relatiebeheer op nationaal en internationaal niveau en projectmanagement waren enkele taken, die ik dagelijks tegelijkertijd toe kon passen.

Karakter

Ik sta bekend om mijn eerlijkheid, hands-on mentaliteit, veelzijdigheid, creativiteit en grote dosis leergierigheid. Ik ben een echte ‘spin in het web’, die meedenkt, verbanden kan leggen en behulpzaam is. Binnen Keizers & Visser richt ik mij weer volledig op de marketing en communicatie. Ik ben dan ook weer ben terug bij mijn basis. Wij beschikken over een enorme expertise binnen ons team van adviseurs. Ik ben er om dit team én onze organisatie optimaal te ondersteunen, zodat we op alle fronten onze zichtbaarheid en aanwezigheid in de markt kunnen monitoren en uitbreiden.

Renske Adema Marketing & Communicatie Keizers & Visser adviseurs

Renske Adema

Marketing en Communicatie

Meer weten over een thema of onderwerp?