Luuk de Boer nieuw bij Keizers & Visser

Per 1 september 2015 is Luuk de Boer nieuw binnen team Keizers & Visser.  Luuk de Boer gaat aan de slag als projectleider en adviseur bij binnen ons team. Luuk heeft een brede ervaring bij de lokale overheid. De afgelopen jaren heeft Luuk gewerkt als projectleider ‘Het Beter Werken’. Een project waarin werd gewerkt aan een volledig nieuw werkconcept voor de gemeente, waaronder een verbouwing van het stadhuis en de introductie van tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Daarvoor was hij jarenlang werkzaam als adviseur en teammanager Maatschappelijke Ontwikkeling.  In deze opdrachten waren zijn taken onder andere het invoeren van wijkgericht werken, onderzoek naar verzelfstandiging van natuureducatie/kinderboerderij en het opzetten van een systematiek van programmamanagement. Luuk zijn kracht zit in het verbinden van mensen en het opbouwen van draagvlak en vertrouwensrelaties. Hij is goed in het opbouwen en onderhouden van netwerken.
Kenmerken van Luuk zijn: gedreven, ambitieus, flexibel en denkt graag ‘out of the box’. Luuk heeft een goed ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen en heeft een uitmuntend gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen. Hij weet mensen te enthousiasmeren en schakelt gemakkelijk tussen een trekkende leidersrol en een coachende rol op inhoud waarbij mensen zich gehoord en betrokken voelen. Wij zijn dan ook blij dat Luuk zich bij ons team heeft aangesloten.

Wilt u meer weten over Luuk, klik dan op zijn foto om naar zijn profiel te gaan. Of klik hier om zijn LinkedIn profiel te bezoeken.

 

Luuk de Boer

Adviseur