Rosalie Cissen

Onze samenleving staat continu voor uitdagingen. Grote zorgproblematiek, verandering van wet- en regelgeving en een steeds groter wordend takenpakket, allemaal in een tijd van constante bezuinigingen. Maar met deze uitdagingen komen kansen. Kansen naar een andere manier van denken, samen te kijken naar de mogelijkheden voor de toekomst en de zoektocht naar onbegane paden.

Deze kansen, deze mogelijkheden en deze zoektocht inspireren mij. Dit zijn de momenten waarop veranderingen moeten en zullen plaatsvinden en waarop concrete stappen gezet moeten worden. Naar huis gaan met het gevoel iets bereikt te hebben is voor mij essentieel. Thuis komen zonder stappen vooruit gezet te hebben is als sporten zonder spierpijn; je houdt jezelf bezig maar bereikt weinig. En sporten zonder spierpijn is voor mij uitgesloten.

Ik ben gedreven, flexibel en leergierig. Pippi Langkous verwoordde het mooi: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Door deze instelling heb ik in mijn korte loopbaan al veel van het sociaal domein mogen zien. Opdrachten, variërend van jeugd tot schuldhulpverlening en van leefbaarheid tot onderwijshuisvesting,… what’s next?

Per 1 januari 2020 ben ik, als medeoprichter, werkzaam als adviseur binnen dochteronderneming Thor Jr. Adviseurs. Wilt u meer weten over Thor., kijk dan op onze website.

 

Rosalie Cissen

Adviseur en medeoprichter Thor. Jr. Adviseurs

Focus:
Onderwijs & Onderwijshuisvesting
Maatschappelijke voorzieningen
POH GGZ Jeugd
Participatie

Functies:
Projectleider, Regisseur, Procesbegeleider, Beleidsondersteuner, Beleidsadviseur, Projectondersteuner.

 

Meer weten over een thema of onderwerp?