Paul Reef

Namens Staatshuys – onderdeel van Keizers & Visser – verzorg ik de marketing en communicatie met betrekking tot het geboortehuis van Thorbecke.
Vanaf het allereerste contact begeleid ik op persoonlijke wijze de gasten die in dit historisch pand verblijven, zorg ervoor dat het aan hun verwachting voldoet en dat zij geïnspireerd worden door de unieke setting en sfeer.

Daarnaast ondersteun ik de projecten die vanuit deze bijzondere locatie plaatsvinden. Dat kunnen bijeenkomsten, workshops of brainstormsessies onder leiding van één van onze adviseurs zijn. Of de boekpresentatie van het door Staatshuys uitgegeven boek ‘Waarom Wethouder’ van Martin Knol. Maar ook presentaties voor bijvoorbeeld onderwijsorganisaties die politiek of democratie op de agenda hebben staan.

En dat sluit naadloos aan op de Grondwetcampagne 2023. Een initiatief van Bas de Gaay Fortman dat ondersteund wordt door Staatshuys. Hiervoor is recent in Staatshuys de Stichting Grondwetcampagne 2023 opgericht. Samen willen wij de Grondwet weer tot leven brengen binnen alle geledingen van onze samenleving, waarbij wij ons richten op 3 november 2023, het moment dat de Grondwetherziening van Thorbecke precies 175 jaar bestaat!

Uitgebreide Informatie over onze projecten en activiteiten vindt u op de website van Staatshuys.
Hier kunt u ook een virtuele tour door het pand maken wat u een indruk geeft van de speciale entourage.
Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met het geboortehuis van Thorbecke in Zwolle. Mail mij en laat u verrassen!

 

 

Paul Reef Marketing & Communicatie Gastheer Staatshuys

Paul Reef

Marketing en Communicatie Staatshuys

Meer weten over een thema of onderwerp?