Jochem Heerkens

Na een leven in de telecomindustrie ben ik met een beetje toeval of noem het geluk, in de medische dienstverlening terecht gekomen met focus op POH GGZ en POH GGZ jeugd. Zo heb ik de afgelopen jaren met veel gemeenten samengewerkt om de ambities op het gebied van POH GGZ Jeugd waar te maken. Een prachtige én werkende oplossing en een belangrijk puzzelstuk in de jeugdzorg, die me na aan het hart ligt als vader van een tiener.

Het is mooi om te zien dat gemeenten met veel energie werken aan de jeugdzorg. Echter zie ik ook dat er geen blauwdruk beschikbaar is waardoor implementatietrajecten vaak langer duren en moeizamer van de grond komen dan nodig is. Het is fijn om daarbij te kunnen helpen en de ervaring die ik heb opgedaan bij verschillende gemeenten in te zetten op zoek naar de beste oplossing.

Ik heb een passie voor data en het analyseren van de achterliggende cijfers. Dit om het gevoel dat er heerst en de meningen die er zijn te onderbouwen met feiten.  Relevant en belangrijk voor gemeenten, omdat zij de maatschappelijke meerwaarde van wat ze doen zo precies mogelijk moeten kunnen bevestigen.

Toen Keizers & Visser mij vroeg mijn kennis van POH GGZ Jeugd en mijn voorliefde voor data en analyse te combineren in het door ontwikkelen van de Monitor POH GGZ jeugd en die aan te bieden aan gemeenten in het hele land, was het besluit snel genomen. En dat ik me zo kan aansluiten bij een team van experts op het gebied van overheidsconsultancy, die ook nog eens fantastische mensen zijn is natuurlijk geweldig.

Wilt u meer weten over de Monitor POH GGZ Jeugd, kijk dan in ons kennisdossier POH GGZ Jeugd of op de website van onze samenwerkende partners Jeugdhulp bij de huisarts. U kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken. Mijn contactgegevens vindt u onder mijn profielfoto.

Jochem Heerkens - adviseur Monitor POH GGZ Jeugd

Jochem Heerkens

Adviseur Monitor POH GGZ Jeugd

Focus:
POH GGZ Jeugd
Monitor POH GGZ Jeugd

Functies:
Kwartiermaker, Beleidsadviseur, Projectleider, Procesbegeleider, Beleidscoördinator.

 

Heeft u een vraag?