Teamdag Tilburg 


Vrijdag 17 juni reisden we met zijn allen af naar Tilburg voor onze teamdag. De organisatie van deze dag was deze keer in handen van Ben en Arold. Voor Arold was het de laatste teamdag, aangezien hij gaat genieten van een welverdiend pensioen. Echter liepen de plannen net anders dan gepland, want Arold was helaas ziek en kon zelf niet deelnemen. 


Afscheid Arold 

In de ochtend verzamelden we bij Smeer ‘m om de dag te beginnen. Het was prachtig weer om mooie activiteiten te gaan ondernemen. Helaas kregen wij de mededeling dat Arold niet bij de teamdag aanwezig kon zijn door ziekte. Voor Arold was dit juist een speciale dag, omdat hij vanaf eind juli gaat genieten van zijn pensioen. Het was dus de laatste teamdag waar hij bij aanwezig kon zijn en welke hij ook nog eens kon organiseren. Na het bijpraten en een goede kop koffie gingen de overige collega’s verder met het ochtendprogramma. We kregen een rondleiding door de LocHal, de bibliotheek van Tilburg. De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. een bijzondere locatie met een hele geschiedenis. Na de rondleiding door dit indrukwekkende gebouw vervolgde we onze weg naar de volgende locatie voor de lunch.
Als groep hadden we onderling al besloten dat we het afscheid van Arold natuurlijk niet voorbij konden laten gaan. Na de lunch zochten we Arold dan ook thuis op om zijn afscheidscadeau te brengen en hem te bedanken voor de vele jaren van samenwerking. We spraken ook af om zijn afscheid op een later moment nog een keer in te halen.

Afscheid Bert

Bert Deuling heeft ons begin dit jaar verlaten voor een nieuwe uitdaging in Groningen. Door alle corona-maatregelen in deze periode, hebben wij niet allemaal afscheid van hem kunnen nemen. Bert was daarom ook uitgenodigd om deze dag mee af te reizen naar Tilburg om nogmaals op gepaste wijze afscheid van hem te nemen en deel te nemen aan alle activiteiten. Het middagprogramma hebben we iets anders ingedeeld, doordat Arold niet mee kon doen met bepaalde geplande activiteiten en de temperaturen erg opliepen. We hebben een mooi beschut terrasje uitgezocht en samen onder het genot van een hapje en een drankje Bert nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.


Verwelkoming Peter 

Hoe jammer het ook is dat collega’s ons soms verlaten voor een nieuwe uitdaging of pensioen, nog leuker is het om oud-collega’s te verwelkomen. Deze teamdag mochten we Peter Buter weer verwelkomen bij de club! Peter heeft tot 2014 al voor onze organisatie gewerkt en is na een uitstap weer terug bij ons team. Peter gaat bij ons aan de slag met tijdelijke opdrachten als interim manager, teamleider of afdelingshoofd. Op het terras hebben we dan ook allemaal aanwezig mogen zijn bij de ondertekening van zijn contract.  Samen hebben we geproost op een fijne en succesvolle samenwerking.

Start Zomerperiode

Aan het eind van de middag namen we afscheid en reisden we allemaal weer terug naar huis.  Het hele jaar door zijn onze adviseurs werkzaam voor opdrachtgevers door heel het land met complexe opdrachten. En vaak werken zij ook aan meerdere opdrachten tegelijk. Voor velen begint momenteel de vakantieperiode om weer even op te laden en weer fris aan de slag te kunnen. Op 9 september komen we allemaal weer samen voor de volgende teamdag. Wat het programma dan wordt, blijft nog even een verrassing.

 

Teamdag Tilburg
Welkom Peter Buter