Keizers & Visser ook sterk op sportief gebied

Onze adviseurs presteren niet alleen op Sociaal en Maatschappelijk vlak op topniveau bij onze opdrachtgevers, maar zijn zijn ook sterk op sportief gebied! Op sportief gebied zijn er de afgelopen periode meerdere prestaties verricht om trots op te zijn.  Onze adviseurs hebben zich in verschillende hardloopwedstrijden met veel inzet en enthousiasme van hun beste kant laten zien.

De 10 kilometer Valencia

In december 2018 stonden we met maar liefst negen personen aan de start van de 10 kilometer in Valencia. Dit was een internationaal evenement waar, in combinatie met de marathon, 25.000 lopers aan de start stonden. Alle negen deelnemers van Keizers & Visser liepen een prima race, waarbij persoonlijke records sneuvelden.

De Acht van Apeldoorn

In februari van dit jaar stond de bekende ‘Acht van Apeldoorn’ op het programma. Bij dit evenement stonden we zelfs met tien personen aan de start. Ook hier werden uitstekende tijden genoteerd en heeft iedereen zijn persoonlijke doelstelling heeft behaald.

Zwolse Ladiesrun

Afgelopen vrijdag stonden vijf van onze vrouwelijke collega’s aan de start bij de ‘Zwolse Ladies Run‘. Een prachtig evenement in de stad waar wij onze thuisbasis hebben. Ook hier kwamen alle deelnemers over de finishlijn en zij waren allemaal uitermate tevreden over hun prestaties.

De Lochemse Bergloop

Zondag 7 april begaven enkele collega’s zich naar het mooie Lochem om aan de ‘Lochemse Bergloop‘ deel te nemen. Onder zomerse omstandigheden wisten onze collega’s wederom de finish en persoonlijke doelen te bereiken. 

Wij zetten graag ons beste beentje voor, zowel in werksituaties als privé. Kortom: onze adviseurs zijn niet alleen sterk in het sociaal maatschappelijk domein, maar ook sterk op sportief gebied!