Rosalie Sprengers nieuw bij Keizers & Visser

Wij hebben ons team van adviseurs weer verder uitgebreid! Per 14 april 2017 is Rosalie Sprengers nieuw bij Keizers & Visser.

Over Rosalie

Rosalie is een jonge enthousiaste, aankomend adviseur. Rosalie verdiept zich graag in vraagstukken over de samenleving. Hierbij zoekt ze altijd naar kansen. Kansen voor een andere manier van denken, kansen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor de toekomst. Voor Rosalie is het essentieel dat zij naar huis gaat met het gevoel dat zij iets bereikt heeft.  Zoals Rosalie zelf zeggt; ‘Thuis komen zonder stappen vooruit gezet te hebben is als sporten zonder spierpijn; je houdt jezelf bezig maar bereikt weinig. En sporten zonder spierpijn is voor mij uitgesloten.’

Rosalie is gedreven, flexibel en leergierig. Pippi Langkous verwoordde het mooi: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Deze uitspraak is ook echt van toepassing op Rosalie.  Wij zijn dan ook erg blij met haar komst! en keuze om onderdeel te worden van onze club!

Opleiding en onderzoek

Tijdens haar bachelor ‘Toegepaste Psychologie’ heeft Rosalie kwalitatief onderzoek uitgevoerd naar de behoeften van leerkrachten in het kader van passend onderwijs. Gedurende haar master ‘Jeugdstudies’ heeft ze zich gebogen over verschillende beleidsvraagstukken rondom jeugd. Hierbij heeft zij alle vraagstukken altijd vanuit verschillende perspectieven zijn bekeken. Ook heeft Rosalie, voor haar masterthesis, onderzoek gedaan naar gepest worden en de gevolgen daarvan voor de ontwikkeling op latere leeftijd.

Met Rosalie hebben we weer een prachtige aanvulling op ons team en onze organisatie, qua leeftijd, kennis en als persoon. Benieuwd naar wat Rosalie voor uw organisatie kan betekenen?  Klik dan op de foto om meer over Rosalie en haar opdrachten te weten te komen. Of klik hier om naar haar LinkedIn profiel te gaan.

Rosalie Sprengers adviseur en medeoprichter Thor.

Rosalie Sprengers

Adviseur Thor.