Marleen Kamminga nieuw in het team van Keizers & Visser!

Wij vinden het mooi dat junioren zich aansluiten bij onze organisatie. Op 1 februari 2018 is Marleen Kamminga dan ook als adviseur bij Keizers & Visser in dienst getreden. Tijdens onze teamdag op vrijdag 16 februari jl. hebben wij haar welkom kunnen heten bij onze mooie organisatie. Hier heeft zij direct mee kunnen praten over waar wij ons als bedrijf mee bezig houden. Dit is het gedachtegoed van Thorbecke en hoe wij dat als adviseurs kunnen gebruiken in ons werk, ons relatiebeheer en de waarden binnen onze organisatie. 

Over Marleen Marleen Kamminga nieuw

Met Marleen hebben we een prachtige aanvulling op ons team qua leeftijd, ervaring, kennis en als persoon. Marleen is een enthousiaste maatschappelijk betrokken adviseur, die vol gaat voor het sociaal domein. Haar drijfveer is het leveren van een positieve bijdrage aan de kansen en ontwikkelingsmogelijkheden van inwoners. Hierbij uitgaande van de behoefte van de inwoner. Thema’s op het vlak van zorg en veiligheid zijn haar expertise én passie. 

Marleen is enthousiast, leert zich snel complexe dossiers eigen te maken, heeft oog voor politieke processen en is communicatief sterk. Dit zijn allemaal kwaliteiten die wij zoeken in een adviseur. Marleen is kritische adviseur met visie, die op mijn eigen handelen reflecteren. Wij zijn dan ook blij met haar komst en keuze om zich bij ons aan te sluiten. Wij wensen Marleen veel succes en werkplezier!

Marleen Kamminga nieuw

Wilt u meer weten over Marleen en haar opdrachten, klik dan op de foto om naar haar persoonlijk profiel te gaan.

Marleen Journée-Kamminga adviseur en medeoprichter Thor.

Marleen Journée-Kamminga

Adviseur Thor. Jr. Adviseurs