Lustrumviering op de Bounty en Marker wadden

Vrijdag 10 september hielden we onze lustrumviering aan boord van het zeilschip “Bounty“. Al vroeg in de ochtend meldden we ons op de kade in Lelystad om getest te worden en aan boord te gaan. Samen zijn we richting de Marker wadden gezeild. Aan boord mochten wij helpen met zeilen, werden lunch en diner verzorgd en verwelkomden we onze nieuwe collega’s. Daarnaast stonden we stil bij de afgelopen 10 jaar en namen we ook afscheid van twee collega’s.

Zeilschip Bounty   lustrumviering 

Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen en 114 lijnen biedt een unieke vaartocht een onvergetelijke belevenis. We mochten helpen met zeilen en hebben genoten van het prachtige uitzicht, de gastvrijheid en geweldige voorzieningen aan boord.  We begonnen de dag met uitleg over het schip en koffie met gebak. Daarna was het tijd om uit te varen en de zeilen te hijsen om koers te zetten richting de Marker Wadden.

De Marker wadden

Tegen het middaguur kwamen we aan op de Marker Wadden. Hier hebben we een wandeling gemaakt over het hoofdeiland. Marker Wadden is een groot project dat zorgt voor het natuurherstel van het Markermeer. Door de aanleg van natuureilanden met zand, klei en slib uit het Markermeer komt deze nieuwe natuur tot ontwikkeling. Een prachtig natuurgebied met een nederzetting op het hoofdeiland is voor iedereen toegankelijk om te bezoeken en een echte aanrader.

Nieuwe collega’s

Het team van Keizers & Visser is versterkt met de komst van Marjon Dankaart. Marjon is per 1 september in dienst getreden als senior beleidsadviseur/interim manager. Ook het team van Thor. is uitgebreid.  Met de komst van Reimer Vonk en Deniz Engin Nijenhuis zijn we weer twee junior adviseurs rijker. Voor de nieuwe collega’s was dit een prachtige kans om kennis te maken met de rest van de collega’s.

Afscheid

We namen deze dag ook afscheid van Maaike Luttik en Johan Kivits. Zij zijn allebei in dienst getreden bij gemeentes en wij stonden dan ook stil bij de afgelopen jaren en de verschillende opdrachten, die zij hebben uitgevoerd.

We kijken terug op een prachtige dag en een unieke beleving!

 

 

Lustrumviering Team K&V en Thor.
Lustrumviering nieuwe collega's
Lusstrumviering afscheid Johan
Lustrumviering afscheid Maaike