SROI Introductie: intensieve training voor onze adviseurs

Bij Keizers & Visser geloven we in professionele ontwikkeling van onze mensen en ons bedrijf. Dat was voor ons de reden om op 26 januari 2024, tijdens onze teamdag met Thor. een gespecialiseerde training in Social Return on Investment (SROI) te volgen. Deze intensieve training is verzorgd door Advizius.

Tijdens de training SROI werden we meegenomen in wat SROI is, wie en hoe het wordt toegepast. Maar ook werd er verteld over de geschiedenis en wie SROI toepast in onze regio.

Met deze uitgebreide kennis en inzichten zijn onze adviseurs nu nog beter uitgerust om vernieuwende ideeën en strategieën te ontwikkelen voor onze opdrachten en in onze organisatie. Hierdoor kunnen wij als bureau onze opdrachtgevers nog effectiever ondersteunen bij het maximaliseren van hun maatschappelijke impact.  En natuurlijk het realiseren van duurzame veranderingen, maar vooral zelf ook actief SROI beleid gaan voeren.

Hoe we dit gaan doen en verder uit gaan bouwen? Door meer te investeren in jong talent bij  Thor. en in oudere werknemers of zijinstromers bij Keizers & Visser. Hiermee willen we de weg naar het werken binnen de lokale overheid vergemakkelijken. maar ook gemeenten helpen ontzorgen bij bezettingsproblemen. 
Daarnaast doen wij als bureau actief aan sociale inkoop in onze dagelijkse activiteiten, bedrijfsuitjes, teamdagen en bij het organiseren van bijeenkomsten. Wij zorgen ervoor dat we met al onze collega’s regelmatig tijd besteden aan maatschappelijke activiteiten.

Kies voor een partner die zich blijft ontwikkelen en investeren in kennis. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw vraagstukken of bezettingsproblemen.

SROI Introductie bij Keizers & Visser door Advizius