Keizers & Visser neemt Covalente over

Wij zijn zeer verheugd om dit belangrijke nieuws mede te kunnen mededelen!  Per 1 januari 2019 neemt Keizers & Visser de adviseurs en opdrachten van Covalente over. Deze overname betekent een kwalitatieve versterking en verbreding van de dienstverlening die Keizers & Visser aan gemeenten en organisaties binnen het maatschappelijke domein biedt. Ons team van gedreven adviseurs wordt uitgebreid met nog meer expertise en ervaring!  Met name de terreinen Jeugd en Onderwijs worden door de komst van de adviseurs van Covalente versterkt. Dit doen we allemaal met de missie om in gemeenteland én voor burgers het verschil te maken.

Covalente

Covalente is hét Noordelijk Kenniscentrum Jeugd waar de adviseurs experts zijn op het gebied van Jeugd, Zorg en Onderwijs. Zij bieden advies, training en onderzoek aan gemeenten en Samenwerkingsverbanden binnen het primair onderwijs. Door de overname van Covalente zijn wij nóg beter in staat om tegemoet te komen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Wij kijken dan ook met vol vertrouwen naar het nieuwe jaar uit.

Op 20 november vond de overdracht en ondertekening plaats in Staatshuys te Zwolle, waarmee de overname officieel is gemaakt. 

Keizers & Visser

Keizers & Visser is gevestigd in het Staatshuys. Dit historische rijksmonument in Zwolle is het geboortehuis van Johan Rudolph Thorbecke. De adviseurs wonen daarmee letterlijk en figuurlijk in ‘het huis van Thorbecke’. Zijn visie dat de maatschappij op eigen kracht problemen oplost en de overheid deze ontwikkeling ‘slechts’ ondersteunt, is actueler dan ooit. Het is die gedachte die leidend is voor de dienstverlening.