Manager erfgoed over Jan Temmink

Er is door Landschap Erfgoed Utrecht aan Keizers & Visser ondersteuning gevraagd. Dit in verband met het vlottrekken van een aantal projecten waarin goede samenwerking met verschillende uiteenlopende partijen centraal stond. Het vormen van effectieve platforms, met overheden en diverse erfgoedorganisaties en -eigenaren, die kennis delen en projecten tot uitvoering weten te brengen was het hoofddoel. Doorgaans in een pittig krachtenveld, waarin wél wat bereikt moet worden. En met een kritische provincie in de opdrachtgeversrol. Wij hebben onze adviseur Jan Temmink in beeld gebracht om deze opdracht tot een goed einde te brengen.

Opdrachtgever

Landschap Erfgoed Utrecht

Resultaat

De platforms en hun projecten zijn op stoom en de verhoudingen op orde. Er kunnen nu concrete resultaten geboekt gaan worden en Landschap Erfgoed Utrecht als organisatie staat in deze projecten weer stevig aan het roer.

Manager Erfgoed over Jan Temmink

De manager Erfgoed, Karen van der Graaf, is zeer tevreden én enthousiast over Jan Temmink:

”Deze opdracht vroeg om een uitstekend gevoel voor politieke en onderlinge verhoudingen, kennis van zaken, overtuigingskracht, communicatieve lenigheid, én het vermogen om tot creatieve en flexibele oplossingen te komen. Jan heeft aangetoond dit allemaal in huis te hebben. Wij zouden organisaties die met dit soort vraagstukken bezig zijn, zéker aanbevelen met Jan in zee te gaan. Hij is bovendien een prettige, open persoonlijkheid, die snel contacten legt, met humor weet te opereren en zichzelf binnen no-time een vanzelfsprekend onderdeel van de organisatie weet te maken.”

Wilt u meer weten over Jan en zijn opdrachten, klik dan op de foto om naar zijn persoonlijk profiel te gaan.

Jan Temmink

Adviseur