Johan Kivits

Mijn achtergrond ligt in het welzijnswerk en sociaal werk. Ik ben ooit gestart in het uitvoerend ouderenwerk en vervolgens via trainingen en opleidingen in management- en directiefuncties beland. Dat welzijnswerk is de basis geweest van mijn kijk op mijn werk. Ik stel altijd de mens centraal, waarbij het niet uitmaakt of je bij een gemeentelijke overheid of bij een zorg- of welzijnsaanbieder werkt. Verder laat me graag uitdagen als het gaat om interim opdrachten waar een probleem moet worden opgelost. Ik kom dan het best tot mijn recht als manager of projectleider.

Kenmerkend voor mijn stijl is, dat ik door goed te luisteren de grote lijn pak en die weet vast te houden. Dit geldt zowel bij grotere vraagstukken als bij één op één gesprekken. Dat is ook de reden waarom ik een aantal langdurige coachopdrachten heb, waar ik enorm veel energie uit haal.

En wat krijg je dan als je mij inschakelt?

Een integere senioradviseur die van vele markten thuis is, graag een verbinding legt tussen inhoud en organisatie. Een persoon die duidelijk en daadkrachtig is, van een grapje houdt en in ieder geval drie dagen per jaar niet beschikbaar is. Maar u krijgt daarnaast ook een persoon die verder alles zal geven om opdrachten tot een succes te maken.

Heel graag tot ziens!