Thor. breidt verder uit!

Het team van Thor. breidt verder uit! Met de komst van Marieke Kruijssen en Annemijn Woesthuis hebben we weer twee gemotiveerde junior adviseurs in huis gehaald. Marieke is per 1 december bij ons in dienst getreden en Annemijn zal op 1 januari 2020 starten als junior adviseur.

Over Marieke

Marieke is 24 jaar en net afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Hier heeft zij haar master in Youth, Education & Society (specialisatie: Education For Inclusive Societies) behaald. Marieke heeft tijdens haar studie met een kritische blik leren kijken naar de manier waarop de maatschappij-, onderwijs- en integratiesysteem zijn ingericht. Om zo bij (kunnen) dragen aan ongelijke kansen, maar ook hoe inclusief onderwijs te realiseren. Haar persoonlijke interesses liggen voornamelijk bij diversiteit en inclusiviteit binnen onderwijs (beleid/ontwikkeling).

Mariekes kwaliteiten zijn punctualiteit, hard werkend, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, betrouwbaar, communicatief en sociaal vaardig. Wilt u meer weten over Marieke, klik dan op hier om naar haar persoonlijk profiel te gaan.

Over Annemijn

Annemijn is 24 jaar en zowel maatschappelijk werker als socioloog. Dankzij haar ervaringen als maatschappelijk werker weet zij hoe ze op een juiste manier een helpende hand kan bieden, waardoor een persoon of groep het beste tot zijn recht kan komen. Annemijn denkt hierbij vanuit mogelijkheden, maar doet dit niet alleen, samenwerken en overleg is voor haar een vereiste. Door samenwerking in het verleden met diverse disciplines weet zij goed hoe ze moet omgaan met verschillende belangen en verwachtingen. Tevens stelt haar achtergrond in de sociologie haar in staat om de vertaalslag te maken tussen praktijk en beleid. Het op een wetenschappelijke manier bestuderen van maatschappelijke vragen, waarbij de wisselwerking tussen het individu en de omgeving centraal staat. Annemijn zoekt naar de verschillen, overeenkomsten en samenhang tussen diverse sociale verschijnselen. Met als eindresultaat vernieuwende analyses en oplossingen.

Annemijn haar kwaliteiten zijn zowel een veranderaar als positieve denker, integer en enthousiast. In staat om te kijken naar het individu als persoon en tevens de verbinding te leggen met de samenleving als geheel. Wilt u meer weten over Annemijn, kijk dan per 1 januari op de website van Thor. om haar profiel te bekijken. 

Thor. Jr Adviseurs

Marieke en Annemijn werken in onze dochteronderneming Thor.. Samen of individueel zullen zij de komende periode voor verschillende gemeentes en maatschappelijke organisaties opdrachten uitvoeren. Hier gaan zij, onder begeleiding van de senior adviseurs van Keizers & Visser en de kwartiermakers/oprichters van Thor., ervaring op doen als junior adviseur.

Heeft uw gemeente of maatschappelijke organisaties een ervaringsplek beschikbaar of heeft u tijdelijke ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op.

Marieke Kruijssen nieuwe adviseur bij Thor-jr
Annemijn Woesthuis nieuwe adviseur bij Thor-jr