Adviseur Maaike Luttik nieuw bij ons team

Na de overname van Covalente door Keizers & Visser Overheidsconsultancy, maakt adviseur Maaike Luttik ook deel uit van ons team. En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Met de komst van Maaike is ons team uitgebreid met een zeer ervaren adviseur die een breed scala deskundigheid meebrengt.

Over Maaike

Maaike zet haar deskundigheid in binnen het sociaal domein, de samenwerking tussen Jeugdzorg en onderwijs en het onderwijsachterstandenbeleid.  Haar kracht ligt met name op het gebied van Passend Onderwijs en de POH GGZ Jeugd.  Deze ervaring en expertise is van toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers, waarbij Maaike altijd creatief en enthousiast te werk gaat. Maaike vindt het belangrijk om werk te doen met maatschappelijke relevantie. Zo zet zij zich ook graag in als dialoogbegeleider bij lokale democratie.

Adviseur Maaike Luttik staat bekend als een goed luisteraar. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak. Nog belangrijker is dat mensen zich bij Maaike gehoord voelen. Dit is een belangrijke en goede eigenschap bij het faciliteren van het dialoog. Maaike is sterk in het bewaken van de rode draad tijdens projecten en vindt het leuk om te organiseren.  Daarom zien wij Maaike als zeer waardevolle toevoeging aan ons team van adviseurs.

adviseur maaike luttik nieuw 

Wilt u meer weten over Maaike en haar opdrachten, klik dan op de foto om naar haar persoonlijk profiel te gaan.

Maaike Luttik

Adviseur