Actueel2017-08-21T09:20:13+00:00

overheidsconsultancy-tekst

Meld u nu aan voor de bijeenkomst ‘Leefbaarheid vanuit een ander perspectief’!

Nederland zal de komende decennia veranderen naar een nieuwe samenleving. De overheid verandert mee, maar gaat dit snel genoeg? Ondertussen wonen er steeds meer ouderen en verwarde personen in onze wijken en dorpen. Wat betekent dit voor onze maatschappelijke opgaven en wat betekent dit voor ons zorgstelsel? Kom op 20 september naar Staatshuys en ga met ervaringsdeskundigen in gesprek!

De nieuwe Wet inburgering nieuwkomers; potentieel benutten en een integrale aanpak

De verantwoordelijkheid voor de regie op de inburgering van nieuwkomers gaat per 1 januari 2021 terug naar de gemeenten. De adviseurs van Keizers & Visser maken gebruik van elkaars ervaring en capaciteiten. In dit artikel bespreken en benaderen onze adviseurs de nieuwe Wet inburgering vanuit verschillende invalshoeken.

Themabijeenkomst POH-GGZ in Nissewaard

De gemeente Nissewaard heeft een themabijeenkomst georganiseerd waarin stil werd gestaan bij de succesvolle aanpak van Praktijkondersteuners bij Huisartsen (POH) die mede door de aanpak van onze adviseur Bert Deuling tot stand is gekomen. Tijdens deze avond gaven specialisten een inspirerende lezing over dit actuele onderwerp.